Dan Barna și Dacian Cioloș și-au dat oficial mâna și în instanță, alianța politică dorită de aceștia fiind perfectată la Tribunalul București. Cererea a fost depusă de UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA, PARTIDUL LIBERTATE,UNITATE ȘI SOLIDARITATE și
ALIANȚA USR PLUS încă din 2 decembrie anul trecut, însă abia ieri a fost pronunțată o soluție. Hotărârea luată de magistrați poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile de la comunicare. Ar mai fi de menționat că în cauză au fost făcute două cereri de intervenție, care au fost respinse.

Admite cererea. Dispune înregistrarea alianţei politice cu denumirea integrală „ALIANŢA USR PLUS” şi denumirea prescurtată „USR PLUS” şi înscrierea acesteia în Registrul Partidelor Politice aflat la Tribunalul București. Respinge cererea de intervenţie formulată de intervenientul Alexandrescu Emilian-Constantin, ca neîntemeiată. Anulează ca netimbrată cererea de intervenţie formulată de numitul David Liviu. Respinge cererea de amendare a numitului David Liviu, ca neîntemeiată”, se arată în minuta Tribunalului București.

Articolul precedentDăncilă, pe post de specialist în inundații: dă sfaturi președintelui și premierului
Articolul următorȘoseaua Fabrica de Glucoză are de astăzi patru benzi