Fostul premier Viorica Vasilica Dăncilă pare că a uitat gafele pe care le-a tot rostit în mandatul său în timpul inundațiilor, iar acum revine în forță ca specialist în măsură să le dea sfaturi lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Însă în urmă cu aproape doi ani, fiind întrebată despre culturile afectate de inundații, aceasta asigura că până în 2020 vor fi 2 milioane de hectare irigate și abera cu grație ulterior, în timpul unei vizite în Moldova. Viorica Dăncilă vorbea despre „dezastre produse de calamități”, „calamități care au produs atâtea dezastre” sau „probleme create datorită intemperiilor vremii”.

În prezent, Dăncilă critică actualul guvern, încercând să fie totodată spirituală. „Meteorologii” de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile.

Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor.

Un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân. Sau cumva sloganul liberal „Prin noi înșine” înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, întreba aseară retoric pe Facebook Viorica Dăncilă.

Articolul precedentIlie Năstase și Ciprian Marica au pus sechestru pe bunurile chiriașilor de la Voința, iar acum poliția a intrat în acțiune! Dar bunurile au dispărut…
Articolul următorUSR PLUS e oficial o alianță