Violeta Alexandru

Liberalii au votat pentru ca Violeta Alexandru să fie noul lider interimar al PNL București, aceasta fiind propunerea lui Victor Orban. Drept consecință, fostul ministru în cabinetul tehnocrat Dacian Cioloș a primit 21 de voturi de încredere, în timp ce doi liberali au votat împotrivă iar alți doi s-au abținut. De astăzi, Violeta Alexandru este cea care va propune șefii PNL de sectoare, aceasta promițând că va reconstrui filiala.

Sunt un om care înțelege ce înseamnă încrederea și înțeleg ce trebuie să fac cu acest mandat. Voi reconstrui o echipă la PNL București, o echipă care să valorizeze toți oamenii buni, toți oamenii care își doresc un oraș în care să ne facă plăcere tuturor să trăim. În mandatul meu va fi toleranță zero față de PSD și față de modul în care aceștia cheltuiesc banii publici”, a promis noul președinte interimar.

Violeta Alexandru a fost considerată de liderul PNL Orban ca „omul potrivit să producă schimbarea la față a organizației, o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL”.

Articolul precedentIon Iliescu, din nou la spital. Ce spun cadrele medicale
Articolul următorFost ministru de Interne, achitat definitiv după o primă condamnare de 5 ani cu executare