Foto: Facebook/Rob Greenfield
Foto: Facebook/Rob Greenfield

Producem aproximativ 30 de kilograme de gunoi, în fiecare lună, fără să conștientizăm impactul acestuia asupra mediului înconjurător.

Rob Greenfield este un activist pentru protecția mediului și a ales o metodă inedită de a atrage atenția asupra cantității de gunoi pe care oamenii o produc, timp de o lună.

Activistul a colectat tot gunoiul produs în patru săptămâni și a creat un costum format doar din deșeuri și resturi alimentare.

Rob s-a plimbat, acoperit în gunoi, pe străzile din Los Angeles și orașele din jur

Costumul său a special conceput a acumulat toate gunoaiele, deșeurile și vechiturile pe care bărbatul le-a produs și strâns în ultimele săptămâni.

Pe contul de socializare, americanul a publicat mai multe poze și filmulețe în care poartă mai mult de 28 de kilograme de gunoi. Toate acestea sunt generate din băuturile, gustările și mesele pe care americanul le-a consumat.

Vreau să creez o imagine care să-i ajute pe oameni să vadă cu adevărat cât de mult se adună gunoiul nostru”, a spus Rob.

Foto: Facebook/Rob Greenfield

”Unii oameni m-au ignorat când am trecut pe lângă ei, dar mii de persoane au îmbrățișat mesajul meu”

Am venit la Hollywood cu un mesaj pentru regenerarea Pământului. Unii oameni m-au ignorat când am trecut pe lângă ei, dar mii de oameni au îmbrățișat mesajul ”Omului de gunoi” și l-au văzut ca un semnal de alarmă. Trebuie să fim prieteni cu Planeta și trebuie să ne eliberăm de consumerism. Am fost întâmpinat cu curiozitate și intrigă, aproape oriunde am fost. Am fost fotografiat și de paparazzi, pe una dintre cele mai fanteziste scene de la Hollywood”, a scris activistul american pe pagina de Facebook.

Articolul precedentPreședintele Agent Green: ”Începem să ne pierdem încrederea în justiția din România”
Articolul următor Avertismentul ministrului Finanțelor: Avem un deficit de 1,23% din PIB
Jurnalist full-time / Pesimist part-time