Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit, în cursul serii trecute, despre experiența sa cu platforma de vaccinare care, potrivit relatărilor de la Digi24, nu ar fi fost tocmai cea mai plăcută. Mai exact, acesta susține că s-ar fi programat pentru vaccin în data de 15 martie, însă nu ar fi primit niciun mesaj aferent unei programări nici până în ziua de astăzi. Asta în condițiile în care cunoscuți de-ai săi, care s-ar fi programat pe lista de așteptare în aceeași zi, la același centru, ar fi primit deja mesajul. „Au trecut 10 zile. În acest timp, cunoștințe, colegi, membri de familie care s-au înscris pe 15 martie, odată cu mine, dar în alte centre de vaccinare, fie au fost deja vaccinați, fie li s-a comunicat o dată, relativ apropiată, pentru prima doză. Subsemnatului, nimic, nici măcar un „hai sictir”. Am încercat să iau legătura cu cineva de la „Parhon” – fie a răspuns robotul, fie, de la call center, mi s-a spus îmi văd de așteptat.”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu: „Evident, nu pretind să fiu vaccinat după câteva zile de la înscriere, e lume multă, înțeleg”

Cristian Tudor Popescu a mai spus, de asemenea, că nu i se par corecte diferențele dintre centrele de vaccinare, lucru care i l-ar fi comunicat inclusiv coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

Gheorghiță: Rata de deces la cei vaccinați este de 0,02%

„Pe cale de consecință, azi am încetat să mai stau ca boul la poarta veche de la Parhon, mi-am anulat poziția de acolo și m-am înscris și eu la un centru la care cei mai știutori decât mine mi-au spus că am șanse să fiu băgat în seamă într-un timp util.”, a completat Cristian Tudor Popescu, adăugând că nu are pretenția unui anumit vaccin, însă își dorește să se vaccineze, întrucât „cea mai rea reacție adversă la orice vaccin e să nu fii vaccinat deloc”.

Articolul precedentPonta, uimit că lipsa paturilor la ATI după un an de pandemie nu e din vina lui!
Articolul următorPrefectul Capitalei amenință Primăria Sectorului 5 cu sala de judecată
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.