Sursa: ANSVSA

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a publicat o alertă privind rechemarea/ retragerea unor figurine de Crăciun din ciocolată, la mai bine de o lună de când CORA a demarat comercializarea acestora, dat fiind că sunt dulciuri cu specific sărbătorilor de iarnă.

Potrivit prezentării, figurinele sunt din ciocolată fină cu lapte, însă se pare că în interior au fost descoperite „ingrediente” care nu au ce căuta în alimentație.

În informarea alertei se arată că există „suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură plastică”.

Una peste alta, produsul a fost rechemat, în cazul în care mai există clienți ai CORA care încă nu au consumat ciocolata în perioada sărbătorilor de iarnă.

SC FIRENZE COM SRL a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului (…) Figurine de Crăciun din ciocolată fină cu lapte, Producător: Heilemann & Viba, Germania (…).

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, va rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 10.02.2023, în baza bonului fiscal.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta: FIRENZE COM SRL – Ploiești Str. Poligonului nr.1, Tel 0747507497, dmc@firesco.com”, se precizează în anunț.

Produsul a fost vândut în ambalaje de 100g și 10g, aparent doar la CORA Bacău (Str. Milcov nr. 2-4, Bacău, jud. Bacău), CORA Constanța Brătianu (Str. Cumpenei nr. 2, Constanța, jud. Constanța) și CORA Constanța City Park (B-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, Constanța, jud. Constanța).


Articolul precedentCiucă și Ciolacu, huiduiți la Iași. Primarul Chirica: „Mulțumesc ieșenilor că au fost gazde deschise și primitoare”
Articolul următorReacția Poliției Capitalei, după ce Andrew Tate s-a plâns de condițiile din arest: „Nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări”