Sursa Foto: Facebook

Fost ministru de Interne și în continuare senator pe următorul mandat, Ioan Marcel Vela a renunțat pare-se la rigorile impuse de statutul din MAI și a devenit un suflet sensibil și poetic. Duminică, pe 24 ianuarie, nu s-a sărbătorit doar Unirea Principatelor Române, ci într-o localitate din județul natal al lui Vela, Caraș-Severin, s-au desfășurat alegeri pentru alegerea primarului. În Moldova Nouă a existat un primar „de o noapte”, social-democratul Adrian Constantin Torma fiind votat de 48,42% dintre cei care s-au prezentat la urne, însă ulterior alegerile din septembrie au fost anulate constatându-se că Biroul Electoral de circumscripţie Moldova Nouă i-a admis candidatura acestuia din partea PSD-Pro România, deşi Tribunalul Caraş Severin i-o respinsese pentru că nu avea semnătura liderilor locali ai celor două partide, așa cum impune legea.

Așa că duminică alegerile au fost reluate la Moldova Nouă, iar fostul ministru Vela a ținut să își arate susținerea pentru candidatul liberal Ion Chisăliță. Azi, după ce primele rezultate îl indică pe Chisăliță nou primar, Marcel Vela a scris pe Facebook că „DREPTATEA este lumină!”, iar „Ieri, la Moldova Nouă, a fost cea mai bună dovadă…”.

Duminică, 24 Ianuarie, ne înnoim cu un Primar pentru Moldova Nouă.
În locul unde Dunărea sărută malurile și udă cu lacrimi România, intrând în noua și ultima ei țară!
Alegeți-l pe Chisăliță Ion pentru profesionalism, proiecte noi, viziune, pentru o lume nouă, dar lângă același fluviu milenar scăldat în soarele Banatului.
Izbândă, Camarade, și mult succes în noua administrație din vechea și aceeași Moldova Nouă!
Întotdeauna, un apus prevestește un nou și frumos răsărit!”, scria vineri Vela, poetic.

Articolul precedentIncendiu cu pagube materiale, la un supermarket din Constanța
Articolul următorImplicare socială din partea Chat Noir: Tarte donație pentru copiii de la secţia de arşi din spitalul Grigore Alexandrescu