Marcel Ciolacu

Dacă premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi că în următoarele ore se vor face ultimele retușuri pe bugetul anului în curs, social democrații au în plan să prezinte o variantă proprie miercuri, asigurarea fiind aceea că, din calculele PSD, totul poate fi „roz”. Președintele PSD anunță că mâine este stabilită o întâlnire cu liderii principalelor confederații sindicale din țară pentru consultări asupra acestui buget alternativ, iar ulterior vor pune toate cifrele la dispoziția românilor.


Datele noastre preliminare arată că este corect tot ceea ce mii de sindicaliști strigă de la începutul anului în stradă. Că austeritatea lui Cîțu este o minciună! Că este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat! Că împrumuturile aberante ale guvernaților s-au scurs în buzunarele clientelei de partid, la populație și firme neajungând nimic!

Românii trebuie să știe adevărul în privința finanțelor țării. Bani sunt și nu doar pentru clientela puterii!
Vom prezenta miercuri varianta noastră de buget, care demonstrează că sunt bani pentru a mări veniturile românilor și a ajuta masiv economia! Vom arăta că sănătatea poate și trebuie finanțată suplimentar! Vom explica românilor cum România se poate dezvolta prin stimulare financiară și nu prin austeritate fiscală!
”, explică Marcel Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentSalariile bugetarilor, o analiză marca Florin Cîțu: discuție, speculație și amânare
Articolul următorPoliția Locală Constanța renunță la Whatsapp