Sursa foto: Facebook

Primarul Sectorului 5 a transmis un mesaj emoționant în Ajunul Crăciunului. Cristian Popescu Piedone afirmă că cel mai important dar pe care cineva îl poate primi din partea Divinității este o „casă plină de nepoți”.

„Să-ți fie casa plină de nepoți, în Ajunul Crăciunului! Să-ți fie sufletul mângâiat de lumina din ochii lor! Să-ți regăsești copilăria în colinde! Acestea sunt darurile lui Dumnezeu pentru tine, muritorule!”, a scris Piedone pe Facebook.

Mai mult, el consideră că familia reprezintă „unica lumină” ce i-a fost alături când a dat de greu.

Cristian Popescu Piedone: „Crăciunul este sfânt și îi aparține mereu familiei”

„Eu… când îmi văd casa plină cu zâmbete pure știu că n-am trăit degeaba pe pământ! Familia mi-a arătat calea când mi-a fost greu! Cu ea în gând, am îndurat chin, umilință, ură, răzbunare! Pentru familie m-am sacrificat! Și am căzut și m-am șters de colb și m-am ridicat! Familia îmi este unica lumină, Dumnezeu singurul stăpân! Nu cunosc alta credință și nici o altă lege!”, a scris edilul Sectorului 5.

Cum de Sfintele Sărbători toată familia se reunește, Piedone nu a uitat de nepoții lui care îi aduc alinare și bucurie. El le-a transmis să fie mereu cu frică de Dumnezeu, demni și buni.

„Să credeți dragi nepoți, să trăiți mereu demni, ca bunicul, și să aveți frică doar de Dumnezeu! Pentru că el ne este Soarele și Aerul și Luna si Brazda! El le rânduiește pe toate, mai devreme sau mai târziu!  Să iubiți, să nu urâți, să iertați, să fiți buni și milostivi, să fiți uniți în familiile voastre!  Si să vă dea Dumnezeu vouă, dragii mei nepoți, care-mi veți duce numele mai departe, sănătate, fericire și măcar un dram de noroc în viață!”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

În finalul postării sale, Piedone amintește nepoților săi că Sfânta Seară a Nașterii Domnului aparține mereu familiei.

„Să nu uitați tradiția Învățată de la bunicu: Crăciunul este sfânt și îi aparține mereu familiei. La mulți ani, familie frumoasă! Iar vouă, prietenii mei virtuali, vă doresc tot ce-mi doresc mie! Crăciun luminat, cu pace în case!”, a concluzionat edilul Sectorului 5.

În urmă cu o zi, Cristian Popescu Piedone a vorbit, pentru prima dată, cu cel mai mare dintre nepoții săi, David, despre Colectiv. Edilul și-a deschis sufletul față de copil, care l-a întrebat dacă va trebui să meargă la închisoare, așa cum a auzit el de la „niște copii, în parc, la joacă.”

Edilul a afirmat că este mai bine să afle de la Bunul său adevărul „nerăstălmăcit”. „Așa cum i-am spus fetei mele, Ana, și băiatului meu, Vlad, indiferent cine și ce spune în strada mare, tatăl lor nu a fost, nu este și nu va fi un criminal”, a mai spus Piedone într-o postare pe Facebook.

Piedone nu e criminal, nu a omorât pe nimeni

Articolul precedentToate traseele montane din munții Făgăraș au fost închise
Articolul următorFalșii justițiari. „Like, share and out”. Ce nu știu cititorii despre judecătorul „VIP” Cristi Dănileț
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.