Sursa foto: Aleph News

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL) îl acuză pe Iohannis că a mințit românii și a „vrut să pară mumă”, dar s-a dovedit a fi „ciumă roșie”.

De asemenea, Orban a mai scris că „trădarea lui Iohannis” față de cei care l-au votat este „insuportabilă”. „Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-și depună demisia” a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Ludovic Orban: „Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni”

Totodată, fostul prim-ministru îl acuză pe șeful statului că s-a folosit de mandatul primit de la cetățeni pentru aducerea la putere a Partidului Social Democrat (PSD). El e de părere că niciun român nu mai are încredere în instituția Președintelui României din cauza acestui „personaj”.

„A golit-o (președinția României) de legitimitate și autoritate morală. Nici în cele mai negre coșmaruri nu m-aș fi gândit că poate duce lucrurile în acest punct”, a mai spus Ludovic Orban.

În încheierea mesajului său, fostul lider PNL e convins că oricât de mult va evita întâlnirile cu oamenii, „scrâșnelile din dinți, sudalmele și blestemele” îl vor ajunge pe șeful statului. „Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni!”, a concluzionat Ludovic Orban.

Fostul lider PNL s-a retras din partid după 30 de ani de activitate

În urmă cu câteva zile, Ludovic Orban și-a depus demisia, împreună cu alți 16 colegi parlamentari, la sediul central al partidului. El a declarat că „a fost obligat să părăsească partidul” din cauza liderilor politici ce au decis să trădeze votul milioanelor de români. Liberalul a adăugat că ziua în care a decis să părăsească PNL a fost una „crucială”. Mai ales că și-a petrecut „aproape toată viața adultă” în partid.

 „Am fost obligat să aleg între a fi loial PNL şi a fi loial cetăţenilor români care ne-au acordat încrederea. (…) O familie nu se poate întemeia decât între doi oameni care se iubesc şi au încredere unul în celălalt. Aproape toate lucrurile în care cred nu se mai regăsesc azi in PNL”, a declarat Orban în aceea perioadă.

Ludovic Orban a demisionat din PNL împreună cu 16 parlamentari

Articolul precedentToți miniștrii Guvernului Ciucă au primit aviz pozitiv în Parlament
Articolul următorIncendiatorii de deșeuri din Sinteşti, identificaţi cu ajutorul unei drone
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.