Foto: Facebook - Victor Ponta
Foto: Facebook - Victor Ponta

Vasile Dîncu a demisionat în cursul zilei de astăzi, 24 octombrie, motivându-și gestul prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României.

Fostul ministru al Apărării Naționale a fost acuzat după ce a afirmat că negocierile reprezintă singura şansă pentru încheierea războiului din Ucraina.

După declarațiile sale, mai mulți politicieni scandalizați i-au cerut demisia, acuzându-l pe Dîncu de o simpatie pro Rusia.

Fostul ministru al Apărării Naționale: ”În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru”

În acest context, Victor Ponta a ținut să reacționeze, explicând că Iohannis este vinovat pentru valul de demisii care au avut loc în coaliția de guvernare.

Fostul premier a reamintit de faptul că 8 premieri au fost schimbați până acum, iar demisia lui Dîncu a venit în momentul în care România are nevoie de protecție, în contextul conflictului dus de ruși în Ucraina.

Victor Ponta dă vina pe președinte după demisia lui Vasile Dîncu: ”Acum, când avem război la granițe, îl schimbă și pe Ministrul Apărării!”

România lucrului bine făcut”! Dl Președinte Iohannis a schimbat 8 Prim Miniștri când România avea nevoie de stabilitate guvernamentală. Anul acesta, înainte să înceapă școala, a schimbat Ministrul Educației. Acum, când avem război la granițe, îl schimbă și pe Ministrul Apărării! Doar mie mi se pare că ne ducem mereu din rău în mai rău? Vasile Dîncu este primul pesedist care spune ceva negativ despre Klaus Iohannis (cel care spunea despre PSD toate relele din lume)”, se arată în textul distribuit pe contul de Facebook.

Articolul precedentRomânia este invitată de onoare la Târgul de Carte de la Belgrad
Articolul următorMinistrul Rus al Apărării: ”Ucraina ar putea folosi o bombă murdară”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time