Sursă foto: Facebook/Primăria Municipiului Sibiu
Sursă foto: Facebook/Primăria Municipiului Sibiu

Primăria Municipiului Sibiu a anunțat că, de ieri, s-a deschis Ferma Animalelor din cadrul Grădinii Zoologice din oraș.

Este vorba despre un proiect educativ inițiat pentru ca micii vizitatori ai Grădinii Zoologice din Sibiu să poată interacționa cu animalele.

Deocamdată, copiii pot admira doar o parte din animale: rațe, gâște, ponei, vaci pitice, oi și capre, dar urmează să ajungă, în perioada următoare, purcei și bibilici

 În interiorul acestei ferme, copiii se pot juca, sub supraveghere, cu diferite animale de fermă.

Zoo Sibiu a devenit casă pentru încă trei pui care au venit pe lume aici: pui gemeni de maimuță marmoset care nu se dezlipesc încă de mama lor și un pui de babuin. Prin urmare, vă invităm la Zoo Sibiu, cea mai veche grădină zoologică din țară, care adăpostește 300 de animale din 70 de specii!”, se arată în comunicatul publicat pe contul de Facebook.

Pentru vizitarea Fermei Animalelor nu se plătește taxă suplimentară

Autoritățile locale au mai adăugat că  ferma este amenajată în zona intrării în Grădina Zoologică dinspre pădurea Dumbrava.

Pe cei 800 de metri pătrați au fost construite opt adăposturi din lemn pentru animale, un turn de observare și o zonă de odihnă.

Investiția de 774.000 lei a fost asigurată din bugetul local”, a anunțat biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Articolul precedentUn grup de activiști a încercat să distrugă un tablou semnat de Monet: ”Vă sperie piureul de cartofi pe o pictură? Pe noi ne sperie că nu ne putem hrăni familiile”
Articolul următorRomânia este invitată de onoare la Târgul de Carte de la Belgrad
Jurnalist full-time / Pesimist part-time