Orban, despre Cîțu: „Nu-i e rușine un pic? Eu sunt de 31 de ani în PNL”

„Florin Cîțu s-a transformat, orice om de pe stradă observă”, a subliniat liderul PNL

Ludovic Orban (captură video B1)

Dacă până acum, președintele PNL, Ludovic Orban, s-a menținut echilibrat în declarații, cu privire la competiția dintre el și Florin Cîțu, se pare că acestuia „i-a ajuns cuțitul la os” în cele din urmă. Fiind invitat într-o emisiune tv, Orban s-a dezlănțuit la adresa contracandidatului său, dând, într-o oarecare măsură, cărțile pe față. Și cum până la congres mai este foarte puțin, orice declarație șocantă în plus, ar putea să reprezinte, de asemenea, un punct în plus la alegeri.

Ludovic Orban: „Eu am aflat de la colegi de-ai mei că va candida, că nu m-a sunat să îmi spună. Am aflat de la colegii pe care i-a chemat la poză. Unii au fost chemați și nu s-au dus, unii s-au dus”

Orban a mai spus, de asemenea, că nu ar fi vrut o luptă pentru șefia PNL pentru a nu diviza partidul. „Au dus bătălia în spațiul public, au aruncat cu noroi. M-au atacat de parcă erau din zona PSD. Și premierul a avut excese. Eu am dat replici când a fost cazul să dau replici. Premierul, la moțiunea de cenzură, a spus că a tranșat Congresul. Așa ceva este lipsit complet nu de tact, de bun simț, ci de simț politic să faci așa ceva”, a mai spus acesta.

M-a pensionat… A spus că mi-am ales un mod urât de a ieși din politică! Dar, ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies din politică? El decide cine intră și cine iese din politică? Nu-i e rușine un pic? Eu sunt de 31 de ani în PNL, mi-am dedicat viața dedicării ideilor liberale și vine un om, totuși, care este proaspăt, care a trebuit să obțină derogare ca să candideze, i-am votat și eu derogarea. Nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nu avea 5 ani vechime, și face el legea, hotărăște el când iese Ludovic Orban din politică? Asta a fost deranjant! Cum să ies din politică? Politica e o vocație.

Ludovic Orban, despre Florin Cîțu

Liderul PNL a insistat că Florin Cîțu s-ar fi transformat, iar acest lucru ar fi vizibil oricui, indiferent dacă se pricepe la politică sau nu. În tot acest timp, Orban susține că ar fi rămas la fel, adică fără „fițe și aroganțe”, spre deosebite de contracandidatul său.

Citește și: Rareș Bogdan știe cine l-ar fi trădat pe Cîțu

Articolul precedentFost Avocat al Poporului, despre vaccinul anti-Covid: „Un experiment din ăsta nu are voie să treacă spre populație”
Articolul următorRafila, avertisment: „Se încearcă deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.