Sursă foto: ciao.ro
Sursă foto: ciao.ro

Unul dintre cei mai vocali peneliști, mai ales în ultimul timp, pare a fi Rareș Bogdan.

Susținător flamboaiant al lui Florin Cîțu, mare patriot declarat, fost jurnalist – cam acesta este Rareș Bogdan.

Îl știm, îl cunoaștem și, mai ales, îl recunoaștem dintr-o mie. Patosul cu care perorează îl face un bun agent de publicitate (al partidului) dar, în același timp, și sursa nenumăratelor glume.

Dar să vedem cele trei ipostaze ale lui Rareș Bogdan.

Rareș cu lacrimi în ochi

În prag de congres PNL, atât Cîțu, cât și Orban încearcă să încline balanța. În favoarea lor, bineînțeles. Rareș Bogdan încearcă s-o încline spre Cîțu, și nu face rabat la nimic. Nici măcar la lacrimi.

Joi, la Antena 3, făcea dezvăluiri bombastice. Bine, s-a mai vehiculat această ipoteză, n-ar fi nici incredibil, nici exclus, dar Rareș Bogdan o ridică la nivel de senzațional.

O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri PNL… N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi”, declară Rareș.

Moment unic, de-a dreptul emoționant. Mai că o vizualizez pe Andreea Marin, Zâna Surprizelor, punându-i, empatic, o mână pe umăr și afirmând ”Văd lacrimi în ochișorii dumneavoastră!”.

Rareș tunând și fulgerând

De la acest moment cu puternic impact emoțional, ajungem la Rareș cel fioros.

Când a auzit ”mafia lemnului” în aceeași propoziție cu PNL, n-a mai putut. Gata! Totul are o limită, dar să nu acuze useriștii PNL-ul de colaborare cu mafia lemnului! Este imposibil și de neconceput!

Nu cred că ia în considerare Rareș Bogdan faptul că PNL-ul e mare. Atât de mare, că numai delegații la Congres sunt 5000. Nu știm dacă are cum să știe exact ce se întâmplă, cu fiecare dintre ei. Dar explodează:

”Mi se pare o declaraţie halucinantă. Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii, ceva ce întrece orice închipuire.”

Observați idignarea? Observați frazele cheie? Mai că l-aș crede. Dacă n-ar urma…

Rareș în pijamale

Bine, poza nu este recentă. Nici nu știm sigur dacă alea sunt pijamale sau doar o combinație nefericită de imprimeu.

Cert este că, exact înaintea Congresului PNL, când Rareș vrea să fie foarte serios și dur, poza a reieșit la suprafață. Nu că nu s-ar fi râs atunci îndeajuns. Dar de ce să nu ne mai amuzăm încă puțin?

Și totul a (re)pornit de la Lucian Mândruță și-o glumă (aparent) nevinovată.

”Nu știu dacă realizati că azi sunt zeci de doamne super-elegante și instagramabile care se frământă ce să poarte mâine la Congresul PNL. Alea sunt probleme, nu cine iese președinte”, spunea Mândruță, pe pagina de Facebook.

Cum se împacă cele trei ipostaze ale lui Rareș între ele? În funcție de ce își alege ipostaza zilnică? Și, mai ales, ce ipostază va adopta mâine, după Congresul PNL? Așteptăm cu nerăbdare deznodământul. În pijamale, fără o lacrimă în ochi.  

Articolul precedentUSR PLUS vrea demiterea primarului din Agigea
Articolul următorPSD, sesizări la șapte instituții publice din cauza Congresului PNL
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.