Foto: Facebook/Ministerul Apărării Naționale din România
Foto: Facebook/Ministerul Apărării Naționale din România

Într-un comunicat publicat astăzi, 24 august, MApN a precizat că Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu” a primit, la începutul săptămânii, vizita unui grup de copii.

Cei mici au fost coordonați de preoți din Parohia Învierea Domnului din Câmpia Turzii.

Ministerul Apărării Naționale din România: ”Visul unor prichindei s-a împlinit”

Avion cu motor ia-mă și pe mine în zbor! Copii de pretutindeni privesc cerul cu admirație de fiecare dată când trece o aeronavă, dar de această dată visul unor prichindei s-a împlinit”, au transmis reprezentanții.

Potrivit reprezentanților Ministerului Apărării Naționale din România, militarii din bază au fost alături de copii și, cu răbdare, le-au explicat despre armamentul și tehnica din dotare. De asemenea, aceștia, le-au povestit despre misiunile și scopul unui pilot, dar și despre cum funcționează elicopterul IAR 330 SOCAT și MIG 21 LANCER.

Mai mult, o parte din personalul medical a fost prezent și au fost detaliați pașii pe care aceștia îi urmează în salvarea unei vieți, dar și riscurile și provocările la care sunt supuși zi de zi.

Vor urma mai multe vizite la Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu”

Suntem convinși că această vizită i-a bucurat pe cei mai tineri dintre noi și sperăm că vor mai urma și alții asemenea lor care să fie dornici de a afla cât mai multe informații de la profesioniștii noștri!”, au precizat membrii MApN, în textul publicat pe pagina de Facebook.

Articolul precedentÎncepe programul ”România Limpede”: vor fi adunate deșeurile din Dunăre și se vor găsi soluții pentru diminuarea poluării apelor fluviului
Articolul următorZeci de pasageri au rămas blocați ore întregi în Tunelul Canalului Mânecii: oamenii s-au speriat, mai mulți dintre ei suferind atacuri de panică
Jurnalist full-time / Pesimist part-time