Ambulanțele copiilor: dotate, echipate și achiziționate de voluntari

7.000 de voluntari români au ajutat la achiziționarea celor două ambulanțe de unică generație

Facebook: Gabriela Alexandrescu
Facebook: Gabriela Alexandrescu

Ambulanțele care aduc speranță se află, în acest moment, în curtea Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

Două ambulanțe performante pentru care au fost strânse fonduri au ajuns, astăzi, în curtea spitalului. Ambulanțele sunt de ultimă generație și au fost achiziționate cu sprijinul voluntarilor români.

Vestea a fost publicată, în cursul zilei de azi, 24 august, de către filosoful și eseistul român Mihai Șora, postarea devenind, în doar câteva minute, virală.

Ambulanțele care vor salva viețile celor mici: ”două mașinuțe nou-nouțe”

Două mașinuțe nou-nouțe, cu toate dotările și echipamentul de care au nevoie copiii aflați în situații medicale dificile. Mulțumiri pentru generozitate, dragii mei!”, a scris filosoful Mihai Șora, pe contul de socializare.

Gabriela Alexandrescu este Președintele Executiv al organizației neguvernamentale Salvați Copiii România. Organizația apără și promovează drepturile copilului în România, încă din anul 1990.

În cursul zilei de azi, Gabriela Alexandrescu a anunțat, pe pagina de Facebook ,vestea conform căreia cele două ambulanțe performante, pentru care românii au făcut un efort unic de solidaritate la apelul Salvați Copiii România, sunt acum în curtea Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu.

De 30 de ani, ONG-ul dezvoltă programe educaționale, de protecție socială și de promovare a drepturilor copiilor, dobândind o expertiză recunoscută la nivel național

Ambulanțele sunt gata să ajute miile de copii care ajung anual la acest spital. Copiii au nevoie de tratamente și consultații interdisciplinare. Mulțumim tuturor celor care și-au rupt din timpul lor și au donat pentru ca aceste ambulanțe să devină realitate. Mii de mulțumiri Alinei Greavu – ALUZIVA, Amalia Nastase, domnului Mihai Șora care s-au implicat activ în promovarea acestei campanii. Mulțumiri și celor aproximativ 7000 de donatori persoane fizice”, a precizat Președintele Executiv al organizației neguvernamentale Salvați Copiii România.

De asemenea, Gabriela Alexandrescu a adus mulțumiri și partenerilor de la BCR și Lidl Romania care au făcut posibilă achiziționarea a două ambulanțe complet dotate pentru ca cei mici să aibă parte de cele mai bune îngrijiri.

VIACristina Antal
Articolul precedentCîțu continuă să se laude: „Nu știu câte țări din UE au reușit acest lucru”
Articolul următorBrai-Cata și-a încetat contractul cu Primăria Sectorului 1
Jurnalist full-time / Pesimist part-time