Ciprian Ciucu, înainte de alegerile pentru șefia PNL București: „Atenție, pericol de fraudă”

„Îi cer doamnei Violeta Alexandru și domnului Ludovic Orban, în calitate de garanți ai corectitudinii alegerilor să renunțe la aceste metode de influență și control a voturilor: O ASTEFL DE PROCEDURĂ NU A EXISTAT NICĂIERI ÎN ȚARĂ ÎN ACESTE ALEGERI INTERNE ALE PNL!”

Sursa Foto: Facebook

După ce a trecut din tabăra lui Ludovic Orban, în cea a lui Florin Cîțu, Ciprian Ciucu se teme că ar putea fi fraudat. „Nici până în acest moment Președinta PNL București nu a acceptat să convenim împreună forma finală a organizării a alegerilor PNL București”, a scris Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, înainte de alegerile pentru șefia PNL București, cele organizate astăzi.

Ciprian Ciucu: „Că să nu se spună că nu am atras atenția, las aici principalele vicii de procedură, care nu au existat nicăieri în alegerile din țară și pe care ei vor să le impună”

Așadar, Ciprian Ciucu remarcă faptul că, la secția de votare internă există cabine de vot fără perdea în spate, dar și filmare fixată pe cabinele de vot. „Cu acest lucru nu pot fi de acord pentru că nu se asigură confidențialitate votului, putând fi controlat. Camerele de luat vederi au fost montate de către organizatori, echipa cu care suntem în competiție. Nu avem acces la ele”, a mai scris edilul Sectorului 6.

Mai mult, nici faptul că există licuri în care să fie introdus votul, nu i se pare lui Ciucu cea mai bună metodă. „Această metodă este extrem de periculoasă pentru că poate facilita metoda suveica. Asta înseamnă că cineva poate introduce plicul gol în urnă, păstrează votul alb în buzunar, buletinul este completat cu candidații lor și apoi altcineva poate introduce mai multe buletine de vot într-un plic sau direct în urnă. NU ACCEPTĂM PLICURI LA PNL BUCUREȘTI!”, a adăugat acesta.

Desfășurarea votului în ordine alfabetică, un alt motiv de nemulțumire

Această metodă de control a votului, coroborată cu filmarea permanentă, este de neacceptat, a spus Ciprian Ciucu, adăugând că această metodă înseamnă că votul se va derula mai încet decât ar trebui – „se va vota cu viteza cea mai mică a fiecărui sector care are mai mulți delegați al căror nume începe cu fiecare literă a alfabetului”.

Ciprian Ciucu candidează la șefia filialei PNL din Capitală, împotriva actualului lider, Violeta Alexandru. Astfel, mesajul acestuia îi este îndreptat atât fostului ministru al muncii, cât și liderului PNL, Ludovic Orban.

Citește și: Maria Grapini cere Comisiei Europene să țină cont de România

Articolul precedentPiedone: „Cetățenii care își exprimă părerea în clipul atașat au fost plătiți!!! Cu… fericire, desigur!”
Articolul următorCîțu pretinde că are superputeri: „Guvernarea nu are de suferit de pe urma acestei campanii”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.