Florin Cîțu (Foto: Facebook)

Premierul Florin Cîțu a ținut să îi asigure pe cetățeni că, imediat după finalizarea alegerilor interne din PNL, lucrurile se vor mai liniști în țară. De asemenea, spune premierul, ceea ce se întâmplă acum în campania electorală, cea deloc lipsită de evenimente, de altfel, nu va afecta modul în care România e guvernată.

Florin Cîțu se împarte între Guvern și campania electorală din interiorul PNL și susține că le poate „duce” pe amândouă

„Veți vedea că din 26 septembrie lucrurile se vor mai liniști și asta trebuie să-i asigurăm și pe români. Guvernarea nu are de suferit de pe urma acestei campanii. Guvernarea merge mai departe, ați văzut și cifrele. Acum facem și rectificarea bugetară, care va fi una pozitivă”, a spus premierul.

Reamintim că, dincolo de atacurile reciproce tot mai dese, cele dintre premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, premierul este implicat într-unul dintre marile scandaluri ale momentului, cel pe care social democrații l-au denumit „CÎȚUGATE”.

Mai exact, Cîțu e acuzat că ar fi folosit atât resurse umane, cât și financiare, din cadrul Guvernului, pentru a-și susține campania electorală internă. La alergerile din 26 septembrie, acesta speră să-i „tragă scaunul de sub șezut” actualului lider al PNL, Ludovic Orban.

Mai mult, în cursul zilei de astăzi au loc alegeri pentru stabilirea noului (sau vechiului) președinte al PNL București. În această cursă au intrat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, totodată președintele PNL București.

Mai mult, Ciprian Ciucu se declara, în cursul serii trecute, îngrijorat de faptul că aceste alegeri, care au loc astăzi, ar putea fi fraudate, semnalând câteva aspecte care acestuia i s-au părut nepotrivite, în contextul unor alegeri corecte. Edilul Sectorului 6 a oscilat între susținerea acordată lui Ludovic Orban și susținerea acordată lui Florin Cîțu, în momentul de față aflându-se în tabăra premierului.

Citește și: Ciprian Ciucu, înainte de alegerile pentru șefia PNL București: „Atenție, pericol de fraudă”

Articolul precedentCiprian Ciucu, înainte de alegerile pentru șefia PNL București: „Atenție, pericol de fraudă”
Articolul următorDin 6 august, Italia va introduce permisul de sănătate obligatoriu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.