Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă la un centru de încărcare butelii din localitatea prahoveană Fântânele. La fata locului au fost mobilizate 6 autospeciale de lucru cu apă şi spuma şi o ambulanță. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au găsit două victime cu arsuri puternice. 

Incendiul a cuprins cu repeziciune o construcţie și mai multe turisme.

 „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent si generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuință și anexele pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp.   Echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafaţa corporală și un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini şi picioare, aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Prima victima (adolescentul – n.r.) a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Este în stare gravă, sedat, urmează sa fie evaluat de medicii plasticieni. Se fac demersurile pentru transfer la Bucureşti. Cea de-a doua victimă, tatăl său în vârstă de 52 de ani, este conştient, are arsuri minore, dar pe o suprafaţă mare.

Articolul precedentDin 6 august, Italia va introduce permisul de sănătate obligatoriu
Articolul următorLudovic Orban i-a reproșat, voalat, lui Cîțu că l-ar fi jignit: „Nu eu am zis că preşedintelui PNL i s-a umflat capul”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...