Ciolacu, către Executiv: „Sunteți un Guvern și cinic, și mârșav cu viitorul României!”

Liderul PSD îi reproșeaza premierului că singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații liberalilor și firmele de casă

Președintele PSD Marcel Ciolacu (foto Hotnews)

Fără să scape vreodată ocazia unei critici, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a izbândit și de această dată să arunce cu reproșuri înspre coaliția de la guvernare, în mod deosebit acestea fiind îndreptate către șeful Executivului, Florin Cîțu, cu bătaie directă către mărirea alocațiilor și revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber.

Marcel Ciolacu: „Au tăiat astăzi – prin OUG! – alocațiile copiilor, iar CÎȚU bate câmpii cinic de o iluzorie triplare!”

Marcel Ciolacu sugerează, de asemenea, că tot prin OUG, Guvernul Florin Cîțu ar încercă să privatizeze din nou sistemul de sănătate, prin introducerea coplății. „Au încercat, în zadar, și în februarie anul trecut! Dar, la sesizarea Avocatului Poporului, judecătorii CCR au decis – în unanimitate! – că este neconstituțional ca spitalele private să acceseze fonduri publice de sănătate!”, a mai spus Marcel Ciolacu, amintind de demiterea Renatei Weber, printre altele, cartoful fierbinte al social democraților.

Astăzi însă, NICI tăierea alocațiilor, NICI privatizarea sănătății românilor nu vor putea fi oprite. Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului. Pentru ca NIMENI să nu îi mai poată opri din sarabanda ordonanțelor austerității!

Marcel Ciolacu, pe Facebook

Liberalul Sighiartău sucește cuțitul în rănile coaliției și îl întreabă pe Gyula ce părere are despre pensiile speciale

În încheierea mesajului său, Marcel Ciolacu i-a adresat lui Florin Cîțu o întrebare, pe care liderul PSD o consideră, în mod evident, de o mie de puncte. Astfel, Ciolacu s-a arătat curios să știe ce părere are premierul Florin Cîțu despre „sărăcirea românilor” și dacă bunăstarea anunțată de acesta nu i-a avut, cumva, în vizor, doar pe apropiații liberalilor. „Domnule #FlorinCîțu, vorbiți de ieșirea din sărăcie doar prin liberalism? Când singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă!! Sunteți un GUVERN și CINIC, și MÂRȘAV cu VIITORUL ROMÂNIEI!”, a concluzionat Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentLiberalul Sighiartău sucește cuțitul în rănile coaliției și îl întreabă pe Gyula ce părere are despre pensiile speciale
Articolul următorCreștinul îți face bine cu de-a sila; și, dacă îl refuzi, ești derbedeu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.