Cristian Popescu Piedone și Vlad Melnic

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a condus o delegație din partea Primăriei Sector 5, într-o vizită în Chișinău, unde a avut loc o întâlnire cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, dar și cu primarul Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic.

Totodată, a fost semnat un acord de înfrățire între cele două sectoare. De asemenea, edilul Sectorului Rîșcani i-a prezentat lui Cristian Popescu Piedone mai multe proiecte, printre care și un parc ce se dorește a fi amenajat în Chișinău.

La rândul său edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone i-a împărtășit tânărului primar Vlad Melnic din experiența sa de 30 de ani în administrația publică locală și i-a înmânat un cadou simbolic, sub forma unui copac, ce reprezintă înfrățirea dintre cele două sectoare.

Această asociere are menirea de a aduce beneficii celor două unități administrative, prin colaborarea pentru implementarea unor proiecte comune ce se doresc a fi realizate pe viitor.

„Am găsit aici un edil tânăr și dornic de a face lucruri bune pentru cetățenii care l-au votat. Un tânăr capabil, pe care mi l-as fi dorit la București, în echipa mea. Am încredere că înfrățirea dintre cele două sectoare va aduce beneficii, atât locuitorilor Sectorului 5, cât și celor care locuiesc în Sectorul Rîșcani, din Chișinău”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Totodată, acesta i-a recomandat tânărului primar, ca niciodată să nu promită că va face lucruri, ci să le facă, pur și simplu. „Să aveți responsabilitatea să vă asumați, în fața celor care v-au creditat, și să le aduceți argumente. Dar nu promiteți niciodată. Investiți în cei care v-au adus să ocupați aceste funcții. Eu fac acest lucru de aproximativ 30 de ani”.

Cele două delegații prezente la Chișinău

Din delegația Sectorului 5 au făcut parte pe lângă Cristian Popescu Piedone, Iulian Constantin Cârlogea, city manager și directorul general al Poliției Locale Sector 5, Florin Chioran.

Primarul Piedone premiază șefii de promoție

Articolul precedentDosarul fraudării alegerilor în Prahova: Suspecţii acţionau ”fără absolut niciun trac infracţional”
Articolul următorDiana Șoșoacă are o fixație pentru Eminescu