Captură video: Twitter/ Margarita Simonian
Captură video: Twitter/ Margarita Simonian

Margarita Simonian, șefa postului de televiziune rus Russia Today, a făcut o serie de afirmații referitoare la războiul dus de Vladimir Putin în Ucraina.

Aflată într-o emisiune TV, Simonian a afirmat că Rusia trebuie să câștige acest război, în detrimentul Occidentului. ”Fie vom câștiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nicio altă cale”, a afirmat aceasta.

Când oamenii întreabă cât va mai dura războiul în termeni de alienare și confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obișnuiți-vă cu această viață nouă”, le transmite ea rușilor.

Șefa Russia Today: ”Nu pot să suport vaietele cu -ne pare rău pentru copii-”

De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun oamenilor: ar trebui să vă bucurați”, mai susține Margarita Simonian.

Ea afirmă că orice studiu în Occident este în detrimentul poporului rus și al viitorului copiilor Rusiei. Mai mult, Simonian a venit cu critici dure la adresa Occidentului, declarând că orice relație cu acesta se traduce prin ”iad”.

Brava lume nouă duce direct în iad. Peste 10 ani veți spune: Mulțumesc foarte mult. Mulțumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident. Fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, a susținut aceasta.

Margarita Simonian a fost sancționată de UE pentru distribuirea de informații false și propagandă rusă

Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva Margaritei Simonian, încă de la sfârșitul lunii februarie ca parte a pachetului de sancționare a propagandiștilor Kremlinului, arată HotNews.

De asemenea, în data de 27 februarie, UE a interzis canalele de propagandă rusești Russia Today și Sputnik.

Articolul precedent„Poziția dictatorială” a Occidentului împinge Rusia spre Est. Care este rolul Chinei în război
Articolul următorUrsula Von der Leyen: Ucraina va primi un ajutor financiar de zece miliarde de euro
Jurnalist full-time / Pesimist part-time