Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

După ce și-a înjunghiat soția de cinci ori, fostul șef al Poliției Locale Oradea a fost condamnat, definitiv, la 5 ani de închisoare.

Prin urmare, în cursul zilei de azi, 24 mai, fiind acuzat de tentativă de omor, s-a stabilit că acesta își va petrece următorii 5 ani după gratii.

Decizia este definitivă: șef al Poliției Locale Oradea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Oradea

Paul Kover este fostul șef al Poliției Locale Oradea și cel care, în 2021, și-a înjunghiat soţia de cinci ori,.

Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 8 ani 8 luni închisoare, înlătură sporul de 8 luni închisoare. Înlătură dispoziţiile de condamnare a inculpatului Kover Ladislau Paul. Condamnă pe inculpatul Kover Ladislau Paul la pedeapsa de 5 ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 lit, a, b Cod penal pe o durată de 1 an şi pedeapsa accesorie constând în interzicerea aceloraşi drepturi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor prevăzute de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal”, a decis un complet de judecată de la Curtea de Apel Oradea.

Kover a fost condamnat pentru tentativă la omor calificat şi lipsire de libertate. În seara zilei de 10 ianuarie 2021, acesta a sechestrat-o pe fosta sa soție într-un apartament. După, a atacat-o cu un cuţit, chiar în faţa blocului

Magistrații au mai decis și achitarea lui Kover pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, arată publicația Gândul.ro.

Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reţinerii şi durata arestului preventiv până la zi, respectiv 20.05.2022”, a mai decis instanța.

Articolul precedentPremieră: „Noaptea Muzeelor la sate”, organizată din anul 2023
Articolul următorNicolae Ciucă, anunț despre asigurarea fondurilor necesare creșterii salariilor și a pensiilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time