În această dimineață, o grefieră angajată a Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a recurs la un gest greu de înțeles. Aceasta s-a aruncat în gol de la etajul instituției, lăsând ca explicație un bilet de adio. Cadrele medicale au încercat să îi salveze viața, însă nu a mai fost nimic de făcut. Acum, mai multe instituții au demarat propriile anchete.

În jurul orei 7:10, serviciile medicale şi poliţieneşti au fost alertate prin apel la 112 cu privire la împrejurările în care colega noastră, grefier A.J., s-a prăbuşit de la unul din etajele superioare ale clădirii în care funcţionează Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. După manevrele de resuscitare echipajul SMURD a transportat victima la Spitalul „Sf. Spiridon”, unde s-a declarat decesul. Evenimentul este investigat de autorităţile judiciare şi de ITM Iaşi. În aceste momente tragice gândurile noastre se îndreaptă în primul rând către familia colegei noastre”, se arată într-un comunicat al unității de parchet.

Articolul precedentAnchetă în Maramureș, după apariția cântecului „Hai Români ieşiţi la vot”. DGASPC s-a autosesizat
Articolul următorTimpul petrecut în închisoarea din Madagascar i-a făcut bine lui Mazăre: acesta apreciază condițiile de la Rahova