Captură video Youtube/Sky News
Captură video Youtube/Sky News

Joe Biden a transmis un mesaj pentru creștinii ortodocși, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Președintele Statelor Unite a pus accent pe crimele din războiul din Ucraina, arătându-și solidaritatea față de poporul ucrainean.

De asemenea, Biden a subliniat faptul că, în acest an, creștinii ortodocși au demonstrat că pot să întărească națiunea și lumea noastră ”prin compasiune și slujirea celorlalți”.

Mai mult, au existat numeroase demonstrații de solidaritate interconfesională ”prin apărarea libertății religioase pentru toată lumea, pretutindeni; și prin grija pentru creație”.

Joe Biden: ”În acest anotimp sacru, îi avem în rugăciunile noastre pe toți cei care suferă din cauza brutalității războiului și a persecuției. Plângem alături de toți cei care au pierdut pe cei dragi sau care se tem pentru siguranța lor”

Jill și cu mine transmitem urări călduroase tuturor prietenilor noștri din comunitatea creștină ortodoxă care sărbătoresc Paștele.

Ne bucurăm împreună cu voi de Învierea lui Iisus Hristos și de triumful luminii asupra întunericului”, a transmis șeful de stat.

Președintele Statelor Unite: ”Pacea lui Hristos să fie cu voi acum și întotdeauna”

De asemenea, Joe Biden a lăudat metodele prin care creștinii ortodocși au dat dovadă, pe parcursul anului 2022, de solidaritate, de grijă și de diplomație.

Președintele Statelor Unite a făcut, din nou, apel la pace, muncă și demnitate.

Să continuăm să răspândim mesajul bucuriei pascale. Prin munca noastră comună pentru a construi o lume care prețuiește demnitatea inerentă și valoarea infinită a fiecărei ființe umane.

Fie ca pacea lui Hristos să fie cu voi acum și întotdeauna. Paște fericit”, a transmis Joe Biden.

Articolul precedentSchimbările climatice facilitează acomodarea speciilor noi/invazive de insecte, plante și microorganisme
Articolul următorLufthansa se confruntă cu probleme serioase. Compania germană, nevoită să reducă oferta de mâncare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time