Sursa foto: Facebook / Traian Băsescu
Sursa foto: Facebook / Traian Băsescu

Victor Ponta nu a rămas indiferent la decizia ICCJ, decizie prin care Traian Băsescu a fost declarat, în mod oficial, colaborator al Securității.

Decizia e definitivă și atrage pierderea privilegiilor de fost președinte.

Băsescu, care-și pierde privilegiile de fost șef de stat după această decizie, a scris pe Facebook că nu va comenta hotărârea instanței, dar va face „demersurile legale la CEDO”.

Ponta: ”Românii au votat cu Băsescu ca să nu iasă Năstase sau Geoană”

Într-un text publicat pe pagina de Facebook, liderul PRO România a comentat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu accentul pus pe faptul că Traian Băsescu a fost votat de milioane de români.

Dottore Traian!!! Ce făcuși, Dottore?? Ești turnător, Dottore??  Din păcate știm toți – că e turnător, mincinos și … multe alte defecte! Dar câteva milioane dintre noi l-au votat. Nu o dată – de două ori ! Nu pentru că le plăcea de Băsescu sau  credeau că e bun – doar să NU iasă Năstase sau Geoană. După care au continuat să voteze “să NU iasă ăla / aia”. Credeți că în 2024 o să facă altfel?”, a scris fostul premier pe contul de Facebook.

Avocata lui Traian Băsescu: ”Nu își va pierde mandatul de europarlamentar”

În același context, avocata lui Traian Băsescu a comentat decizia Curții Supreme privind colaborarea lui Băsescu cu Securitatea.

Aceasta a declarat că fostul președinte nu a săvârșit infracțiunea de fals în declarații și nu își va pierde mandatul de europarlamentar.

Articolul precedentImunizarea împotriva Covid-19 continuă. Andrei Baciu vine cu precizări
Articolul următorCFR vrea să crească prețul la bilete. Ministrul Transporturilor: „Nu a mai crescut din 2013”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time