Sursa: Facebook

Silviu Mănăstire, fost realizator de emisiuni TV până anul acesta, când a decis să se alăture PNL, unde a fost chiar ales în funcția de secretar general adjunct, face un pas în spate.

După ce în media a apărut un articol legat de implicarea acestuia într-un scandal domestic, în urma căruia instanța i-a interzis să se apropie de iubita sa, Mănăstire a anunțat că, pe moment, se autosuspendă din funcție.

Informația privind scandalul din jurul lui Silviu Mănăstire a fost publicată ieri de G4Media, unde se precizează că, în iulie 2020, prin decizie definitivă a Tribunalului București, acesta a fost obligat ca, timp de două luni, să păstreze o distanță de minim 300 de metri față de iubita sa.

Sursa citată arată că măsura fusese instituită după ce, în noaptea de 14 mai 2020, femeia fusese agresată de Mănăstire, pe atunci realizator al unei emisiuni de televiziune. Legat de această informație, Mănăstire a declarat că „Ne-am certat și ne-am împăcat după 2 săptămâni”.

Astăzi însă, Silviu Mănăstire a anunțat public pe Facebook că, pe moment, renunță la funcția pe care o deține în PNL:

Se pare că noua Direcție neomarxistă din politică și presa useristă este linșajul la viața privată. Minciuna grosieră transformată în ciomag de Crăciun!

Dacă așa e moda de azi, voi acționa și eu în consecință, fără milă și fără regrete. Așa se va juca acest joc pentru 2024.

Până lămuresc pe căi legale mizeria produsă de Tapalaga, de sclavul lui trist Semeniuc și umflată politic de “istericul Ghinea” mă autosuspend din funcția de secretar general adjunct al PNL. Să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri. Nu mor caii când vor câinii!”.

Articolul precedentFost consilier în Ministerul Sănătății, condamnat pentru corupție
Articolul următorPreședintele ANPC și-a făcut public numărul de telefon și așteaptă reclamații pe WhatsApp