Bădulescu își dă demisia de la conducerea PSD Sector 3

În urma controversatei postări în care Aurelian Bădulescu publica o fotografie trucată ce-l înfățișa pe președintele Iohannis în postura de lider nazist, un val de critici s-au abătut peste fostul viceprimar al Capitalei, mulți dintre contestatari cerându-i demisia acestuia. În cursul zilei de astăzi, demisia a venit, însă nu din PSD, așa cum fusese sugerat că ar fi onorabil, ci din postura de președinte interimar al filialei PSD Sector 3. În mesajul său, Bădulescu nu scapă, de asemenea, ocazia de a mai pune un pic de sare pe rănile liberale, îndemnându-i pe cetățeni să iasă la vot.

Pseudo-demisia lui Bădulescu

„În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii. Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice și lipsite de orice fundamentare științifică.”, declară Bădulescu.

Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3

De capul lui

„Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit. Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară. Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru.

Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3.

Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine!”, mai scrie Bădulescu, pe Facebook.

Ziarul de Investigații