Foto: Ministerul de Interne - Facebook

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 7 jumătate, Poliția Capitalei a fost alertată în legătură cu furtul unui autoturism, conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă al Poliției Capitalei.

Focuri de armă și scene ca în filme

Astfel, autoturismul cu pricina ar fi fost observat în zona Șoselei Alexandriei, după ce bărbatul suspectat că ar fi furat autoturismul, aflat în interiorul acestuia, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului ce nu s-a soldat cu victime, suspectul a încercat să fugă, moment în care unul dintre polițiștii de la Secția 19 de Poliție ar fi plecat în urmărirea acestuia, somându-l. Cum somația nu a avut efect, polițistul s-a văzut nevoit să tragă două focuri de avertizare pe plan vertical.

Ulterior, suspectul a fost prins, urmând să fie dus la Secția 19 de Poliție pentru a fi audiat. Cercetările vor fi continuate de Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentJudecător din Maramureș, depitat cu SARS-COV2. Compartimentul, închis pentru dezinfectare
Articolul următorRAJA se reorganizează, proiectele pe bani europeni merg mai departe
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.