Foto: Facebook Vlad Voiculescu

Faza atacurilor dintre PNL și USR PLUS este departe de a se fi încheiat, mai ales că este clar că aceștia din urmă nu îl mai văd cu ochi buni pe premierul Florin Cîțu. Acuzațiile dintre tabere au curs și continuă să curgă, iar dacă valul 4 al pandemiei tot ne-a luat prin surprindere, premierul a găsit spre cine să arunce responsabilitatea.

În ultimele zile, Cîțu a spus direct că inclusiv liderii USR PLUS – și în special fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, nu au fost în centrele de vaccinare pentru a promova imunizarea, subliniind astfel că s-ar fi luptat de unul singur să convingă românii să accepte vaccinul anti-Covid.

Vlad Voiculescu nu a sărit să se apere sau să pareze acuzațiile la propria sa persoană, însă ieri a ținut să îi ia partea celei care a preluat fotoliul la Ministerul Sănătății după ce a fost demis de premier. Astfel, ex-ministrul Sănătății a postat pe Facebook câteva fotografii cu Ioana Mihăilă prin centrele de vaccinare, ca un răspuns la o parte dintre acuzațiile lui Cîțu, chiar dacă a subliniat că „e o pierdere de energie teribilă” să îi dea replică:

Cîțu acuză că demnitarii USR PLUS nu au fost în centrele de vaccinare. Ne-a menționat pe mai mulți cu nume și prenume, dar și pe Ioana Mihăilă.
Nici nu știu cum să mai iau ce spune omul ăsta….

Pe de o parte e o pierdere de energie teribilă să răspundem la minciunile lui, pe de altă parte e atât de absurd că omul ăsta este premierul României și își permite din poziția asta să mintă pe orice subiect ca un mic interlop dispus la orice ca să scape basma curată…

Las aici niște fotografii cu Ioana Mihăilă în centre de vaccinare. Nu cred că a fos weekend în vara asta în care ministrul sănătății să nu fi fost printr-un sat al României într-un centru de vaccinare. La un moment dat chiar alături de Comisarul European pentru sănătate. Câteodată mi-e rușine de rușinea lui”.

Articolul precedentCongresul PNL sfidează restricțiile, remarcă Alin Stoica
Articolul următorFritz cere Guvernului ca persoanele vaccinate să nu fie supuse restricțiilor