Votul de ieri din Parlament, care ar duce la majorarea pensiilor, încinge spiritele între putere și opoziție. La acest moment, social democrații vor să asigure că ei sunt cei care dau iar liberalii vor doar răul românilor, în vreme ce tabăra adversă acuză PSD că vrea să dinamiteze bugetul țării. Au fost contre atât înainte de vot, cât și ulterior, mai ales că liberalii au anunțat că vor ataca la CCR legea. PNL spune că nu are de unde acorda toate majorările și sporurile propuse de PSD, acest aspect fiind subliniat ieri și de premierul Ludovic Orban, care le-a calificat drept „creşteri aberante ale cheltuielilor publice, care nu au la bază niciun fel de venit şi care nu se bazează pe niciun fel de prognoză economică”.

Nu știm cât efect au vorbele lui Orban, însă social democrații asigură că sunt bani, dar aceștia sunt folosiți în scopuri obscure. Una dintre aceste voci e chiar fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, care face referire inclusiv la ieșirile nervoase ale premierului. „Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor! Nu mai urla că n-aveți bani, pentru că aveți! V-ați împrumutat de la toți bancherii lumii pentru următoarele 5 generații! Ați furat în pandemia asta pentru toate rudele, neamurile și urmașii voștri, cât să vă ajungă un secol! Nu întindeți coarda și nu vă bateți joc și de părinții și bunicii noștri! Că e bai mare!”, avertizează, apoteotic, Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentBăsescu despre decizia în dosarul său cu CNSAS: „S-a făcut o execuție”
Articolul următorClotilde Armand, prinsă cu minciuna! Cu toate că a zis că s-a angajat la EGIS în septembrie 2013, actele o contrazic