Marcel Ciolacu

Ca de la președinte la președinte, Marcel Ciolacu – șeful votat al PSD, îl acuză pe Klaus Iohannis – șeful votat al României, că umblă cu minciuna. Au fost uitate vremurile în care social democrații combăteau pe unde puteau măsurile din starea de urgență, iar acum Ciolacu atrage atenția că Iohannis nu se ține de cuvânt și nu ia în calcul la modul serios să fie instituit un nou „lockdown”. Președintele PSD face referire la faptul că în România vremurilor prezente cazurile de coronavirus sunt cu mult mai multe decât atunci când a fost declarată starea de urgență și conchide că tot ceea ce face președintele țării este să îi acopere pe cei din „guvernul său”, liberalii.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate. Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de investiții abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă contradicție între vorbe și fapte.

Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit în față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: “Minciuna stă cu Rege la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentClotilde Armand, prinsă cu minciuna! Cu toate că a zis că s-a angajat la EGIS în septembrie 2013, actele o contrazic
Articolul următor„Caracatița” lui Florea. În Sectorul 5, banul public e prăduit de firmele „căpușă” ale clientelei PSD prin susținerea culturii și acțiuni „filantropice”