Liderul Pro România a subliniat din nou că partidul pe care l-a înființat va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Acesta a spus că nu și-ar fi dorit acest lucru, însă consideră că nu este altă cale, dat fiind că nu a operat restructurarea Guvernului. Totodată, Ponta a arătat că Viorica Dăncilă, care este plecată într-o vizită de lucru în SUA, a fugit de responsabilități. În lipsa acesteia, Guvenrul rămâne incomplet, fără miniștri pe anumite portofolii, a explicat liderul Pro România.

Am spus clar că votăm moțiunea de cenzură. Eu nu aș fi vrut să facem o moțiune, speram să fie o restructurare a Guvernului. Am așteptat ca doamna Dăncilă să fie în Parlament, nu știu unde e, văd că a fugit din țară, cu toată lumea. Noi nu avem ministru de Interne, nu avem ministru al Educației, al Energiei… semnăm cu Statele Unite ale Americii un acord și nu avem ministru”, a atras atenția Ponta.

Premierul Dăncilă și-a început de astăzi vizită de lucru în SUA, cu un program încărcat. Potrivit informațiilor publicate pe pagina Guvernului, Dăncilă a avut întrevederi cu Steven Fulop, primarul orașului Jersey, cu Ezra Friedlander, președintele Comisiei de Comemorare a Acordului de Pace de la Camp David între Egipt și Israel, cu conducerea Băncii Mondiale, dar și cu președintele Consiliul de Administrație al American Jewish Committee (AJC), David Harris. Tot astăzi era programată participarea la Dialogul liderilor pe tema răspunsurilor strategice pentru combaterea terorismului, precum și la „Gala Dinner” oferită de Arthur Schneier Rabinul Șef al SUA.

Articolul precedentViorel Cataramă a reintrat în cursa pentru prezidențiale. Șapte candidați sunt acum încolonați la start, alți trei așteaptă vești de la BEC
Articolul următorOlandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții ar fi fost cunoscut ca prădător sexual. Johannes Visscher s-a sinucis ieri