Noi detalii despre Johannes Visscher, cetățeanul olandez suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții și care s-a sinucis aseară, după ce autoritățile au anunțat că au început ancheta pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor calificat. IGPR a precizat oficial că olandezul s-a sinucis, Visscher Johannes intrând intenționat într-un TIR cu BMW-ul pe care îl conducea.

Ieri însă, reporterii de la Libertatea au făcut public că au luat legătura cu fosta logodnică a lui Johannes (Joop) Visscher, originar din localitatea olandeză Cuijk. „Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, o citează Libertatea pe cea cu care Visscher ar fi fost împreună 8 ani, dar care a dorit să rămână anonimă.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat acesta, însă a adăugat că după ce a aflat despre trecutul lui a pus capăt relaţiei, mai scrie sursa citată.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile, fiind a patra vizită în țara noastră, „în scop turistic”. Micuța Adriana a dispărut vineri, în drumul spre casă. Ulterior, au apărut imagini în care Adriana apare într-o mașină pe care olandezul o închiriase. Trupul Adrianei a fost descoperit duminică pe un câmp, iar olandezul plecase de sâmbătă din România.

Ieri, Parchetul General anunța că preia cauza, însă acum, dat fiind decesul olandezului Visscher, cel mai probabil ancheta se va închide în scurt timp. „Având în vedere complexitatea cauzei, respectiv elementele de extraneitate, precum și desfășurarea cercetărilor pe raza mai multor județe, în cursul zilei de astăzi, 23 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat în vederea efectuării urmăririi penale dosarul privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, unde a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, comunicau procurorii.

Articolul precedentVictor Ponta: „Doamna Dăncilă a fugit din țară”
Articolul următorProcurorii anticorupție au luat urma unui italian implicat în afaceri necurate cu fonduri europene