Cristian Tudor Popescu (captură video)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a lăsat necomentat cel mai recent subiect al acestor zile, respectiv tragicul accident mortal din stațiunea Vama Veche, produs de un șofer de doar 19 ani, despre care se bănuiește că era drogat cu un cocktail de substanțe.

În prezent, tânărul șofer bucureștean este arestat preventiv, ca urmare a deciziei instanței, fiind anchetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

De la producerea accidentului și până astăzi, la iveală au ieșit însă mai multe informații legate de trecutul inculpatului, care aparent consuma frecvent droguri, ba chiar cu câteva ore înainte de a intra în plin într-un grup de tineri și a accidenta mortal doi dintre ei, fusese oprit de poliție, iar în mașina sa fuseseră găsite droguri.

Pe subiect, CTP avertizează că la mijloc este vorba despre „crimă cu premeditare”, și că tânărul șofer „a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”.

„Nu pot să scriu prea mult despre omorârea celor doi copii buni și curați de către progenitura cretinoidă, pentru că mă gâtuie furia. Dar asta trebuie să spun:

Nu-i un accident, este o crimă cu premeditare. Iar autorii nu pot fi pedepsiți prin lege. Progenitura cretinoidă și arogantă va face pușcărie – sau nu. Polițiștii care puteau să-l oprească și n-au făcut-o, din prostie sau ticăloșie, vor fi sancționați – sau nu.

Dar pentru adevărații făptuitori, părinții ucigașului, legea nu prevede nimic. Genul acesta de oameni a împânzit România: au bani căpiță, acareturi, relații, influență, obținute prin orice mijloace. Din înălțimea poziției lor în societate, îi satisface în mod deosebit să-i umilească în fel și chip pe amărășteni. Pentru ei, ăsta e condimentul suprem, cu care viața are gust.

O fac direct, sau prin odrasle. De aceea le cumpără mașini dărâmătoare și le dau bani câți cer. Nu din amor părintesc, așa cum pretind, ci pentru a fi umiliți astfel copiii altora – și, prin ei, părinții. Dacă se întâmplă să și moară și ai lor să sufere până la ruperea sufletului, asta e.

Știau foarte bine că fiul lor nu poate să facă decât mult rău în jur. Numitul Vlad a fost antrenat de părinții săi, înarmat și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”, scrie CTP pe Facebook.

Articolul precedentCetățean turc, prins în flagrant pe când încerca să mituiască polițiștii din Predeal
Articolul următorAnchetă a Colegiului Medicilor din Botoșani, după decesul unei tinere gravide