Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Într-un anunț postat pe pagina de Facebook, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va sprijini, din nou, antreprenorii, după ce a prelungit, până la sfârșitul anului, Programul IMM Invest Plus.

Nicolae Ciucă a precizat că va fi acordată, la nivelul Guvernului, o suplimentare de 10 miliarde de lei pentru majorarea plafonului total al garanțiilor.

Foarte mulți antreprenori continuă să se confrunte cu un deficit de lichidități pentru finalizarea investițiilor sau continuarea activității

De asemenea, vor crește și și pragurile valorice până la echivalentul în lei al sumei de 500.000 euro pe întreprindere/UAT-uri, respectiv echivalentul în lei a 62.000 euro/întreprindere în cazul beneficiarilor din domeniul agriculturii primare și 75.000 euro/întreprindere în cazul celor din domeniile pescuit şi acvacultură.

Continuăm să ne îndeplinim angajamentele prin care sprijinim antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidități pentru finalizarea investițiilor sau continuarea activității. Protejăm astfel atât mediul de afaceri, cât și locurile de muncă ale românilor”, a transmis Nicolae Ciucă, astăzi, 23 august.

Încă din data de 15 iulie, Nicolae Ciucă anunța că va fi adoptată Ordonanța care oferă finanțare de 1 miliard de euro autorităților locale și IMM-urilor pentru eficientizarea energetică

La acel moment, premierul a vorbit despre prima ordonanță care oferă finanțare de un miliard de euro, astfel: 500 de milioane sunt destinați autorităților locale pentru eficiența energetică și energie verde.

Articolul precedentUn pilot a adormit, ratând aterizarea
Articolul următorMinistrul Educației, despre rezultatele la Educație Fizică: ”Peste 96% dintre elevi au medii anuale de 9.00, 9.50 și 10.00, iar aproape 90% au media anuală 10.00”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time