Captură video/Poliția Română
Captură video/Poliția Română

Au apărut noi detalii în cazul femeii din Piatra Neamț care a apelat 112 după ce ar fi fost sechestrată de un bărbat de 62 de ani.

Acuzatul este cercetat în libertate de către polițiști și a precizat că victima l-ar fi fi însoțit de bunăvoie, ca să bea împreună.

Declarațiile victimei: ”A pus lacătul pe uşă şi lanţul pe poartă. Era prieten cu concubinul meu”

Potrivit declarațiilor polițiștilor, victima a sunat la numărul unic de urgență și le-a cerut ajutorul operatorilor, precizând că este închisă într-o baracă și ar fi fost urcată cu forța într-o mașină.

După o oră de căutări, polițiștii au găsit-o într-o bază sportivă nefuncțională, închisă într-un vestiar.

 “M-a luat de mână şi a spus că, dacă nu tac, îmi face rău la neamuri. M-a închis înăuntru. A pus lacătul pe uşă şi lanţul pe poartă. Mi-a fost teamă tare. El era prieten cu concubinul meu”, a afirmat femeia, potrivit Gândul.ro.

Bărbatul din Piatra Neamț a precizat că acuzațiile sunt false, susținând că femeia ar fi mers cu el de bunăvoie

Cu toate acestea, bărbatul se apără, declarând că femeia ar fi mers cu el de bunăvoie, ca să bea ceva împreună. Acesta a recunoscut că a închis-o în vestiar, cât timp a lipsit pentru a cumpăra încă o sticlă de alcool.

Totuși, a recurs la agest gest de teamă ca femeia să nu îi umble prin lucruri și să îi fure ceva.

 “De bunăvoie şi nesilită de mine, doar n-a fost pentru prima dată aici. A mai fost. (Reporter: De ce aţi încuiat-o?) Aici sunt toate actele de boli şi să nu mă fure. I-am lăsat mâncare, ţigări, băutură. Pe urmă, m-am dus de vale la cârciumă să mai cumpăr”, a spus Ioan Ciobanu, potrivit stirileprotv.ro.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ.

Articolul precedentAgenția Internațională pentru Energie avertizează: Rusia va lăsa Europa fără gaz
Articolul următorCare este județul cu cea mai mică rată de promovabilitate la Evaluarea Națională
Jurnalist full-time / Pesimist part-time