În plin scandal al dezinfectanţilor diluaţi din spitale, patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, se pare că ar fi murit duminică în condiţii suspecte. Condrea ar fi decedat în urma unui accident rutier, însă nu se poate spune cu exactitate că este vorba despre el, deoarece bărbatul de la volan este desfigurat.
Un procuror de la Parchetul Buftea a făcut duminică seara cercetarea la locul accidentului rutier, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul va fi preluat de procurorul care investighează și cazul dezinfectanților diluați din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare.
Mașina în care s-ar fi aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declarații făcute de un martor la fața locului. De asemenea, un martor în cazul accidentului a fost audiat duminică de polițiști. Potrivit Claudiei Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov., mașina implicată în accident a fost sigilată și urmează să fie supusă unei expertize. Ea a susținut că accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, iar pe șosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare.
”Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist și un șofer care a fost depășit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fața locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula și alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul și varianta sinuciderii”, a adăugat oficialul IPJ Ilfov.
Moartea lui Dan Condrea pare să aducă aminte de „sinuciderea” patronului Regiotrans, Costel Comana, în toaleta unui avion din Costa Rica, la începutul anului trecut. Şi Comana era anchetat de oamenii legii şi ar fi avut tot interesul să dispară. În plus, nimeni nu a putut explica în ce fel se poate sinucide cineva, prin spânzurare, în toaleta unui avion.

Articolul precedentKovesi: în corupţia din sistemul de sănătate sunt implicate şi companii străine. Cum se dă şpaga
Articolul următorTăriceanu este urmărit penal pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. A minţit pentru Remus Truică şi „prinţ”