Dan Barna președinte? Nu mai venea nici pandemia. Eram imuni la sărăcie şi trăiam fericiţi în România

Versurile aparțin artistului „Lunatic”, cel care l-a parodiat pe liderul USR PLUS. Dan Barna nu a rămas imun încercării umoristice a acestuia, ba chiar chiar din contră, a reacționat pe pagina sa de Facebook

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a devenit ținta unei parodii, devenite, la rândui ei, virale, într-un timp extrem de scurt. Lunatic a reușit, folosind imagini din campania electorală a politicianului, să dea naștere unui mix numit „Fericiți în România” care tranșează situația ipotetică în care Barna ar fi câștigat alegerile prezidențiale de anul trecut.

Lunatic – Fericiți în România

Dacă era Dan Barna preşedinte,
nu mai venea nici pandemia.
Eram imuni la sărăcie
Și trăiam fericiţi în România
.

Dacă era Dan Barna preşedinte,
Vai, ce guvern şi ce premier aveam,
Ne exploda şi PIB-ul şi economia
Și datoria toată ne-o plăteam
.

Ar fi fost minunat, ne bucuram cu toții!
Fericiți în România, râdeam ca idioții!
Dacă era Dan Barna președinte.

Ciolacu și PSD intră în grevă parlamentară

Dan Barna nu s-a supărat, ba chiar din contră (cel puțin aparent)

„Știam eu că zecile de mii de kilometri în campanie, sutele de interviuri, miile de discuții stradale cu oameni din întreaga țară, pașii împrăștiați de dans de prin orașele României vor fi folosite până la urmă de cineva la adevărata lor valoare. Le mulțumesc oamenilor de bine de la Lunatic pentru prodigioasa și sârguincioasa muncă de colectare și selecție a unui material așa de amplu chiar dacă eu sunt subiectul miștoului. Spirit, versuri haioase, muzică bună, cut- uri inspirate. Mix reușit. Recenzia pe scurt: E foarte tare, frate! Felicitări, Lunatic. M-ați făcut fericit în România!”, a declarat Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim, totuși, că Barna s-a clasat pe locul trei la alegerile prezidențiale din toamna lui 2020, în urma lui Klaus Iohannis, însă și a Vioricăi Dăncilă, cea care a părăsit ulterior scena politică, fiind înlocuită de Marcel Ciolacu la șefia partidului. În timp ce Dăncilă „și-a luat zborul” din politică, Dan Barna a rămas. Ba mai mult decât atât, acesta este, în momentul de față, unul dintre cei doi vicepremieri ai prim-ministrului Florin Cîțu și un factor important de decizie în Guvern.

Articolul precedentIon Cristoiu a deslușit ce e cu PNRR: „Trebuie refăcut, ceea ce înseamnă că a fost prost întocmit”
Articolul următorConstanța scapă de restricțiile de weekend
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.