Sursă foto: Facebook - Florin Cîţu
Sursă foto: Facebook - Florin Cîţu

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat, miercuri, în Parlament, că PNL trebuie să folosească cei mai buni oameni în Guvernul Ciucă, precizând că pentru a afla care „sunt cei mai buni” e nevoie de o evaluare periodică.

De asemenea, fostul premier a mai spus că nu a luat niciodată în considerare remanierea unui membru din Guvernul Ciucă.

„Dacă nu sunt buni, le spunem că nu sunt buni, vom discuta, le vom spune că fac rău partidului. În PNL nu există nimeni care să se țină de funcții. Sunt oameni care sunt în politică pentru cetățeni și pt PNL. Dacă unul vede că în poziția sa afectează imaginea partidului sau pe români sunt singur că se va da la o parte”, a spus președintele PNL.

Cîțu: „Eu am spus că fac evaluări și vedem cum stau oamenii noștri”

Totodată, oficialul a mai spus că și în discuțiile pe care le-a avut cu o zi înainte, Cîțu a precizat că e nevoie de  mai multă comunicare din partea miniștrilor și a premierului Ciucă.

(…) Și în discuția de ieri am discutat de comunicare. Nu sunt foarte mulți dintre miniștrii PNL care vorbesc despre programul PNL și este ceea ce le-am spus: vreau mai multă comunicare din partea miniștrilor, a premierului. (…) Spun din nou, nu sunt nemulțumit, sunt îngrijorat. Sunt îngrijorări, nu sunt nemulțumiri, nu vreau să atac pe nimeni. PNL a trmis niște oameni în guvern, îi susținem atât timp cât PNL are de câștigat din așa ceva”, a precizat Cîțu.

Liderul liberalilor a dat asigurări că nu există tensiuni între el și premierul Nicolae Ciucă, afirmând că are susținerea PNL.

Acesta a vorbit și despre vizita sa în Statele Unite, precizând că există trei obiective majore, care sunt și proiecte de țară: programul Visa Waiver, programul pentru energie nucleară și pe apărare.

Referitor la programul Visa Waiver, Cîțu a anunțat că în curând, românii vor putea călători în Statele Unite fără a mai avea nevoie de viză.

„România face tot ce ţine de România pentru a elimina aceste suspiciuni şi a avea şi în România acest program”, a conchis președintele PNL Florin Cîțu.

Florin Cîțu pleacă în Statele Unite pentru a negocia aderarea României la Programul Visa Waiver

Articolul precedentControale ANPC: Mai multe autobuze și tramvaie din Capitală au fost oprite să iasă pe traseu
Articolul următorS-a încercat, din nou, asasinarea lui Zelenski
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.