Sursă foto: Poliția Timișoara
Sursă foto: Poliția Timișoara

Marți seara, un conflict a izbucnit în Gara de Nord din Timișoara.

Responsabili au fost mai mulți bărbați, 5 tineri fiind reținuți de forțele de ordine.

Este vorba despre un grup de migranți din Afganistan și Pakistan.

Bărbații s-au bătut cu pumnii și picioarele, în zona Gării de Nord din Timișoara

Potrivit unui raport întocmit de Poliția Locală, conflictul a izbucnit în cursul serii de marţi, implicați fiind mai mulți migranţi din Afganistan şi Pakistan. În urma intervenției oamenilor legii, cinci tineri au fost reţinuţi.

Aflaţi în patrulare marţi seara, în zona Gării de Nord Timişoara, polițiștii au observat în faţa staţiei de taxi două grupuri de persoane care se loveau cu pumnii şi picioarele, precizează publicația Gândul.ro.

Agenţii locali au intervenit pentru aplanarea conflictului și au reținut cinci tineri, în timp ce alţi doi au fugit”, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin.

Polițiștii au descoperit că doi dintre tineri nu prezentau acte de identitate

Conform declarațiilor, tinerii implicați în bătaie sunt cetăţeni ajunși în România din Afganistan şi din Pakistan. Doi dintre ei nu deţineau niciun fel de acte asupra lor şi au declarat că au intrat ilegal în România, mai arată sursa citată.

Celelalte persoane aveau asupra lor actele de identitate necesare. Bărbații au vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani, potrivit Poliției.

Aceştia au fost conduşi şi predaţi Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentAndrei Baciu: „Lucrăm pentru transferul activităţii de vaccinare de la CNCAV”
Articolul următorFlorin Cîțu: Nu văd cum ajungem la o revenire rapidă a economiei cu măsurile de azi
Jurnalist full-time / Pesimist part-time