Fostul șef al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu face acuzații de după gratii

Lista liderilor social democrați ce trebuiau scoși din circuit, „una cu un caracter umilitor pentru un prim ministru al unei țări cu drepturi depline în UE”

Fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu susține că Victor Ponta ar fi primit o listă a liderilor PSD ce trebuie arestați și scoși din circuit, anunță presa locală ReplicaOnline.

 Potrivit interviului acordat Ancăi Alexandrescu, la solicitarea fostului șef al CJ Constanța, acesta a confirmat mai multe dintre afirmațiile făcute de o serie de invitați în emisiunile de la Realitatea Plus.

Existența unui stat paralel, încă din 2005

În debutul discuției dintre Anca Alexandrescu și Nicușor Costantinescu au fost enumerate mai multe fapte, de la care a pornit interviul, în urma căruia fostul șef al CJ Constanța a afirmat că statul paralel exista încă din 2005, de la începutul mandatului de președinte al României a lui Traian Băsescu.

„Ați dorit foarte mult să facem acest interviu și bănuiesc că aveți ceva important de transmis oamenilor de dincolo. Dvs. ați acuzat în mai multe rânduri amestecul SRI, Coldea, faptul că Victor Ponta a asistat la condamnări pe bandă ale oamenilor din PSD, pe baza unei liste făcute de nașul său, George Maior. Să pornim discuția de aici. Au fost reclamate abuzuri politice, a apărut și numele lui Băsescu. Dosarele dvs. au legătură cu Radu Mazăre și Strutinki, amândoi condamnați”, citează sursa menționată anterior.

Vreau să confirm adevărul celor spuse de dvs. și de invitații pe care i-ați avut, confirm existența și funcționarea în continuare a acestui stat paralel, care a început și a demarat de pe vremea lui Băsescu, în anul 2005, cu decizia CSAT în care au fost stabilite în mod ilegal și peste Constituția României au fost stabilite modurile de determinare ale securității naționale și în care au fost inclusiv actele de corupție

Nicușor Constantinescu

Totodată, acesta a precizat că lista cu cei ce trebuiau arestați a fost concepută la Bruxelles și predată fostului premier Victor Ponta. „Încă din 2012, a fost predată de comisar și cei care conduceau UE și a avut un caracter ilicit și ilegal, a avut un caracter umilitor pentru un prim ministru al unei țări cu drepturi depline în UE, când i se da lista cu subordonații pe care trebuie să-i închizi”, a mai spus fostul șef al Consiliului Județean Constanța.

Nicușor Constantinescu, din nou la DNA Constanța

Articolul precedentPiedone demontează Referatul de Specialitate al lui Nicușor Dan: problemele diferite au nevoie de rezolvări diferite
Articolul următorAna Loredana Predescu vrea transport gratuit pentru elevi