Sursa foto: Glasul Sucevei

Neculai Miron, primarul liberal al comunei sucevene Bosanci, a semnat pentru suspendarea lui Iohannis, avându-l alături pe co-președintele AUR, George Simion. Mai mult decât atât, edilul i-a mulțumit pentru vizita făcută, dorind astfel să dovedească faptul că Bosanci nu este „fieful domnului Flutur.”

De asemenea, primarul comunei e de părere că prin venirea lui Simion și a lui Călin Georgescu, comuna a primit un „suflu nou”. Totodată, liberalul nu l-a uitat pe Iohannis pe care l-a descris ca fiind un „apărător al penalilor.”

„Avem aici, alături de noi, patrioţi care luptă pentru popor (…) Ştiţi prea bine, domnul Klaus Iohannis a vândut şi vinde austriecilor, nemţilor, alături de dumnealui era şi domnul Cioloş, care vindea francezilor, şi toate retailerurile, magazinele principale din ţară sunt cu mărfuri din export”, a declarat primarul liberal.

George Simion, în „turneu” prin toată țara pentru a strânge semnături

De asemenea, edilul comunei Bosanci a mai precizat că sprijină partidul AUR deoarece este singurul care poate să aducă, din nou, România printre primele țări din Europa.

La doar câteva ore de la discursul primarului, vicepreședintele PNL Bogdan Gheorghiu a reacționat, cerând excluderea sa din partid. Acesta a precizat că primarul Neculai Miron a dat dovadă de un comportament ce îl „poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal.”

Primarul localităţii Bosanci pare să uite că dezvoltarea localităţii se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât şi la nivel judeţean. În calitate de vicepreşedinte al PNL am solicitat, în această seară (sâmbătă – n.r.), conducerii organizaţiei judeţene PNL Suceava, întrunirea de urgenţă a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanşa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, judeţul Suceava”, a scris Bogdan Gheorghiu.

Vicepreședintele PNL a mai precizat că edilul nu mai îndeplinește condițiile pentru a rămâne în partid.

Neculai Miron este al doilea primar liberal ce semnează pe listele AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. În urmă cu câteva zile, primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, unul dintre cei mai vechi primari din județul Alba, a decis să semneze pentru demiterea președintelui.

AUR a strâns peste 700.000 de semnături pentru suspendarea președintelui Iohannis

Articolul precedentMinistrul Alexandru Rafila confirmă ancheta „Ziarului de Investigații”: incendiile din spitale sunt provocate de instalațiile vechi și lipsa monitorizării oxigenului în ATI
Articolul următorSUA, un nou mesaj de avertisment pentru Rusia
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.