Foto: Facebook, Clotilde Armand
Foto: Facebook, Clotilde Armand

Într-o postare publicată astăzi, 22 noiembrie, pe contul de Facebook, Clotilde Armand a insistat că nu va comenta ce se întâmplă, în prezent, pe scena politică.

De asemenea, primarul Sectorului 1 al Capitalei a precizat că îşi doreşte să găsească soluţii pentru ieşirea din criza politică, o criză care afectează întreaga ţară.

Trebuie să ne apucăm să construim ceea ce am promis în 2020. Suntem cu toții aici ca să construim o comunitate mai bună, nu să facem bășcălie și glumițe pe Facebook”, a transmis Clotilde Armand, pe contul de socializare.

Edilul Sectorului 1, despre noua coaliţie: “Să lăsăm în urmă tot ce ne dezbină”

În plus, edilul a explicat faptul că, în urma apelului de vineri prin care a solicitat să nu se refacă USL în Capitală, a avut o întâlnire cu liderii PNL din București și liderii USR București.

Armand a adăugat că a gestul său a intervenit după o serie de păreri contradictorii şi conflicte apărute în alianţă, iar, în urma acestor discuții, a stabilit, de comun acord, o negociere transparentă.

Trebuie să ne mai vedem astăzi sau mâine. Să lămurim toate neînțelegerile, să lăsăm în urmă tot ce ne dezbină. Trebuie să găsim calea cea mai bună pentru ca bucureștenii să nu sufere de pe urma unor decizii politice odioase”, a scris edilul pe Facebook.

Clotilde Armand nu comentează deciziile politice, dar îi transmite mulţumiri lui Ciprian Ciucu

În contextul în care primarul al Sectorului 6 al Bucureștiului a votat împotriva alianței cu PSD, în ședința PNL, Clotilde Armand a ţinut să îi aducă mulţumiri, într-o notă de subsol.

Mi-aș dori mult ca apelul meu să devină realitatea noastră prezentă. Mi-aș dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL. Vreau să-i mulțumesc președintelui PNL București pentru că astăzi a refuzat categoric prin votul lui din Biroul Național al PNL o alianță cu PSD. E un mesaj important pentru cei care încă mai luptă cu adevărat pentru reformele din administrație”, a conclus Armand.

Articolul precedentNepăsare totală la FRF. Fotbalul feminin, „abandonat” în noroi
Articolul următorAbuzul unor inspectori judiciari, sancționat de Înalta Curte. Sistemul de Justiție, „sufocat” de scandaluri odioase
Jurnalist full-time / Pesimist part-time