Foto: Facebook

Florin Roman a anunțat, la o emisiune la Antena 3, că sunt bani pentru plata pensiilor și alocațiilor. Mai mult, liberalul a spus că declarațiile Ralucăi Turcan vin pe seama „unei supărări excesive”.

Ba mai mult, el a amintit că noul Guvern s-a angajat ca din 1 ianuarie 2022, salariile, pensiile și alocațiile să crească. „Sunt bani pentru că a fost o colectare mai bună și sunt bani pentru că noi am reușit practic să fiscalizăm pentru prima dată cel mai bine sistemul de colectare de la ANAF, iar asta ne ajută să putem onora aceste obligații”, a mai precizat Florin Roman, relatează sursa citată.

Florin Roman: „Doamna Turcan își alege destul de bine vorbele”

Liberalul a mai susținut că declarația Ralucăi Turcan vine în contextul în care ea nu mai face parte din noul Guvern Ciucă. „Probabil a fost nemulțumită că nu a mai fost nominalizată de PNL pe structura noului guvern”, a mai spus Florin Roman.

Lucian Romașcanu, membru PSD propus pentru Ministerul Culturii, a dat asigurări că sunt bani pentru pensii, deoarece „există garanțiile ministerului de Finanțe”. „În momentul ăsta sunt bani și cred că nu vor fi niciun fel de problemă la construcția bugetului pe anul viitor pentru toate măririle propuse”, a precizat Lucian Romașcanu.

Reamintim că Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii, a precizat că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii și salarii. Ea a lansat un atac dur la adresa conducerii Partidului Național Liberal (PNL), din cauza modului în care au fost desfășurate negocierile cu PSD. „Consider că echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitură și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD”, a spus Turcan.

Mai mult, Raluca Turcan l-a acuzat pe Cîțu că minte poporul român și că urmărește doar interesul partidului.

„Florin, îți imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toți se prind, îți garantez. Nimic din ce ai spus până acum, tu, președintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un șir de minciuni”, e de părere Raluca Turcan.

Un deputat PNL anunţă demisia din partid a mai multor parlamentari liberali

Articolul precedentUn deputat PNL anunţă demisia din partid a mai multor parlamentari liberali
Articolul următorSociologul Vasile Dîncu, strategul de la Apărare
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.