În mall-ul VIVO din Cluj, un bărbat a devenit violent după ce  paznicul i-ar fi cerut să prezinte certificatul verde anti-COVID. Individul a refuzat să arate documentul și a început să-l lovească pe paznic. Agentul de pază a reacționat rapid. El s-a ridicat și a început să-l lovească pe bărbatul ce a refuzat să prezinte certificatul verde. De asemenea, un martor a intervenit și l-a ajutat pe paznic să-l imobilizeze pe scandalagiu.

Conform Observator.ro, scandalul a început în zona food court, când bărbatul a început să strige și să devine violent la paznicul de la PP Protect după ce acesta i-ar fi cerut să prezinte certificatul verde. Individul l-a lovit pe paznic, iar un martor a intervenit. Chiar dacă incidentul nu a fost raportat la 112, polițiștii au demarat deja verificări.

Un bărbat a fost dat jos din avion pentru că a refuzat să poartă masca pe față

Duminică, un bărbat a fost dat jos dintr-o cursă Cluj-Londra după ce a refuzat să poarte masca de protecție. Personalul avionului au cerut ajutorul polițiștilor pentru a calma spiritele. Cu toate acestea, individul nu și-a pus masca nici la venirea oamenilor legii, motiv pentru care a fost dat jos din avion. Pasagerii au aplaudat gestul oamenilor legii, după ce avionul a fost oprit pe loc datorită bărbatului ce nu avea de gând să poarte mască. Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 20:30, când toți pasagerii așteptau ca avionul companiei Ryanair să decoleze spre Londra.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a început să se certe cu cele două stewardese aflate la bordul avionului. Unii dintre pasageri și-au pierdut răbdarea și au început să se răstească la bărbatul care nu a putut fi convins să poarte mască. „Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam”, a precizat pentru sursa citată un pasager.

Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, a precizat că de luni, 25 octombrie, certificatul certificatul verde va fi obligatoriul în aproape toate activitățile curente și la intrarea în orice instituție privată.

„În ceea ce privește certificatul verde, acesta va fi obligatoriu, începând de luni, „în afară de magazinele alimentare și de farmacii”, a precizat Cseke Attila, joi seara.

Un bărbat a fost dat jos din avion la Cluj pentru că a refuzat să poarte mască

Articolul precedentSuper maraton de vaccinare, în Capitală
Articolul următorAvertisment INSP: „În noiembrie putem ajunge la 25.000 de cazuri pe zi”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.