Nicolae Bănicioiu

Liberalii promit că fostul ministru Nicolae Bănicioiu nu va fi acoperit în Parlament și că procurorii anticorupție își vor putea desfășura ancheta în dosarul în care acesta este acuzat de fapte de corupție. De fapt, mâine ar trebui să se întrunească Comisia juridică a Camerei Deputaților pentru a analiza solicitarea Direcției Naționale Anticorupție și om mai vedea noi. Aflat în mijlocul unui nou scandal, de această dată legat de votul pentru numirea lui Florin Iordache președinte la Consiliului Legislativ, liderul deputaților PNL, Florin Roman, promite acum vot la vedere în privința lui Bănicioiu. Nici nu ar fi mare surpriză, dat fiind că Bănicioiu nu a fost liberal și nici nu a trecut recent în PNL.

Votăm la vedere pentru ridicarea imunității parlamentare a deputatului Nicolae Bănicioiu.

La solicitarea PNL, Comisia juridică a Camerei Deputaților se întrunește mâine pentru a lua în discuție solicitarea DNA de ridicare a imunității parlamentare în cazul deputatului Nicolae Bănicioiu.
Considerăm că Parlamentul nu poate fi scut pentru deputații care urmează sa fie cercetați pentru încălcarea legii. Colegii juriști vor fi prezenți la ședința comisiei și vor vota la vedere în favoarea solicitării DNA.

În mod similar vom vota în plenul Camerei Deputaților care trebuie convocat în cursul săptămânii viitoare. PNL va da curs tuturor solicitărilor de acest gen, indiferent de partidul din care face parte persoana în cauză”, promite Roman.

Articolul precedentTăriceanu s-a răzgândit: vrea alegeri pe 6 decembrie!
Articolul următorJudecător din Maramureș, depitat cu SARS-COV2. Compartimentul, închis pentru dezinfectare