Dacă luni întregi Călin Popescu Tăriceanu se arăta indignat de încăpățânarea cu care PNL ținea cu dinții de organizarea alegerilor – mai întâi cele locale, iar acum ale celor parlamentare. Însă, de la un moment dat încoace, pare că Tăriceanu privește cu ochi buni viitorul tur de scrutin. De la „Nu este încă târziu să hotărâm, împreună, pentru amânarea alegerilor parlamentare până la stabilizarea situației”, Tăriceanu și-a schimbat optica: acum acceptă ideea alegerilor, pentru a scăpa „de ei”. Iar pericolul infectării cu coronavirus în contextul acesta, despre care tot scria Tăriceanu, nici nu mai există.

Ne apropiem cu pași rapizi de 5.000 de infectări pe zi (ieri au fost 4.848, azi 4.902 de noi cazuri)! Suntem pe locul 2 în Europa la procentul de decese la 1.000 de locuitori, dar guvernul Iohannis-Orban o ține langa cu alegerile pe 6 decembrie! Se bazează că oamenii vor fi speriați și nu vor merge la vot și ei vor putea câștiga prin fraudă și voturi cumpărate!

Avem șansa ca pe 6 decembrie să scăpăm de ei! Avem șansa să aducem un guvern care să ne readucă la normalitate!”, scrie Tăriceanu.

Articolul precedentBiroul de Turism pentru Tineret se plânge de faliment, de vreme ce nici în 2019 nu știa cum să-și drămuiască finanțele
Articolul următorSe discută despre ridicarea imunității parlamentare a lui Nicolae Bănicioiu