Societatea RAJA efectuează lucrări complexe pe o magistrală cu o vechime de peste 50 de ani

Va fi înlocuită o conductă care are o lungime de aproximativ 150 de metri

Prin intermediul unui comunicat, societatea RAJA S.A. din Constanța a anunțat că sunt efectuate lucrări în ritm susținut, în toate cele 14 puncte de lucru deschise.

De asemenea, cea mai complexă lucrare este cea care se desfășoară la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor din municipiul Constanța.

Aici, echipele RAJA S.A. realizează înlocuirea conductei cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de aproximativ 150 m, atât pe bulevardul Aurel Vlaicu cât și pe strada Vârful cu Dor.

Societatea RAJA: ”Până în prezent, au fost poziționate și îmbinate tronsoanele înlocuite și se lucrează pentru cuplarea acestora la instalația existentă”

Decizia înlocuirii segmentelor de conductă a fost luată ca urmare a avariilor succesive survenite în ultima perioadă, care au afectat o mare parte dintre constănțeni.

Magistrala are o vechime de peste 50 de ani și era puternic corodată.

Momentan, în zona unde se desfășoară înlocuirea conductei, lucrările respectă graficul de execuție.

Furnizarea apei va fi reluată în mod progresiv

Imediat ce se vor finaliza intervențiile, se vor face manevrele de vane necesare pentru umplerea instalației și intrarea în presiune, urmând ca reluarea furnizării apei către consumatorii afectați să se facă în mod progresiv în fiecare sector afectat”, au transmis membrii societății RAJA S.A., prin intermediul comunicatului.

Articolul precedentMoartea unei avocate stârnește proteste în Ecuador. Doar în 2022, țara a înregistrat peste 200 de ucideri în rândul femeilor
Articolul următorFost deputat PNL: ”Banii folosiți pentru finanțarea partidelor trebuie să ajungă în Sănătate, Educație și Infrastructură”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time