Tudose, după ce Dragnea a spus că ar fi fost „racolat” de SRI: „Minte! Nu îmi pasă”

Social democratul l-a ironizat pe Dragnea, sugerând că dacă ar fi avut ceva de spus, ar fi trebuit să o facă la momentul respectiv, nu acum

Mihai Tudose la spital
Foto: Facebook

Social democratul Mihai Tudose a avut o primă reacție, aseară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, în urma declarațiilor lui Liviu Dragnea. Mai exact, Dragnea a spus duminică, în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus, că o serie dintre membrii PSD, inclusiv Mihai Tudose, ar fi fost racolați de SRI, în perioada în care Dragnea încă deținea funcția de lider al partidului, drept pentru care s-a văzut nevoit să-l demită, la momentul respectiv, pe Tudose din fruntea Guvernului.

Tudose și-a „pus” un film în timpul interviului lui Dragnea

„Eu mi-am pus un film în timpul ăla”, a spus Mihai Tudose aseară, despre momentul în care a fost difuzat interviul acordat de Liviu Dragnea, de altfel și primul de după ce a ieșit din închisoare. „Chiar nu îmi pasă ce spune acest om. Minte! Nu îmi pasă”, a mai spus fostul premier demis, adăugând „Eu apreciez oamenii care au epifanii și își aduc aminte, după ce o perioadă nu au spus nimic. Oamenii despre care are amintiri, zeci, sute, despre care amintiri poate încep să aibă și ei amintiri cu ei”, a spus Mihai Tudose, aseară, la România TV, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Citește și: Cîțu îi vrea izolați pe cei de la AUR din cauza campaniei anti-vacciniste

Liviu Dragnea a spus că mai mulți social democrați ar fi „sărit gardul” înspre SRI, mai puțin Gabriela Firea și Paul Stănescu. Mai mult, Dragnea a promis că, pe viitor, va face mai multe dezvăluiri în legătură cu aceste afirmații.

Articolul precedentLudovic Orban: „În campania de vaccinare ar fi trebuit mai multă energie”
Articolul următorCorpul de control al premierului, în creștere: în loc de 77 de posturi se va ajunge la 92
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.